Chimcomplex nu ar fi compania de astăzi fără angajații care au grijă ca activitățile din combinat să se desfășoare corect și sigur în fiecare zi.

Sunt peste 2000 de profesioniști pe care ne bazăm în prezent în cele 2 combinate iar sloganul nostru intern este Toți suntem Unul!

Angajatii Chimcomplex beneficiază de un mediu de lucru profesionist și de dezvoltare, relații de muncă echitabile, aprecierea obiectivă a perfomanțelor, siguranță și securitate personală. De asemenea, angajații beneficiază de măsuri de protecție socială, prime și alte bonusuri stabilite prin Contractul Colectiv de Munca.

40% din funcțiile de conducere din cele 2 platforme industriale ale companiei sunt ocupate de femei. Grație acestei repartizări, există o diversitate a punctelor de vedere în cadrul discuțiilor și al deciziilor pe care le luăm în beneficiul companiei.
90% dintre acestea sunt mame și 40% lucrează în cadrul companiei de peste 20 de ani.

Politicile interne interzic toate formele de discriminare: în funcție de sex, etniei, religiei și a naționalității.
Chimcomplex respectă strict legile și reglementările privind protecția drepturilor omului.
Respectăm dreptul angajaților la libertatea personală, dreptul la concediu, egalitatea de gen și drepturile și interesele angajatelor de sex feminin și ale minorităților etnice.
Compania acordă o atenţie sporită recunoașterii eforturilor și meritelor fiecărui angajat, împărtășirii reușitelor și valorilor sale cu colegii, pentru ca aceștia să simtă că au un rol important în obţinerea performanţei companiei.
Dezvoltarea dialogului social, sprijinirea angajaţilor aflaţi în dificultate, atenţia sporită asupra dezvoltării fiecăruia deţin un loc important în gestiunea resurselor noastre umane.
Dezvoltarea profesională a angajaţilor se realizează prin dezvoltarea competenţelor lor, dar și prin incitarea la schimbare, inovare, acceptarea provocărilor profesionale.
Dorinţa Chimcomplex de a îmbunătăţi în fiecare zi gestiunea resurselor umane este susţinută de o politică activă de formare profesională și de susţinere a carierelor.
Prin programe moderne de formare, angajații noștri pot să-și actualizeze atestările și calificările profesionale necesare dar și să dobândească competențe noi de leadership, feedback și comunicare, organizare și coordonare, motivare și implicare.
Acţiuni pentru prevenire, în materie de sănătate și securitate înseamnă îmbunătăţirea zilnică a politicilor de prevenție, în strânsă colaborare cu angajaţii noștri.
Cele mai bune practici de prevenire a accidentelor de muncă și a bolilor profesionale, responsabilizarea managerilor, sensibilizarea angajaţilor, respectarea echilibrului între viaţa profesională și cea privată etc. sunt identificate cu angajații și apoi împărtășite în cadrul companiei.

Avem nevoie de oameni cu pasiune. Construiește-ți viitorul la Chimcomplex!

Ce beneficii ai ca angajatul nostru?

  1. Îți folosești vocea și îți arăți talentul
  2. Ai șansa să fii îndrumat de profesioniști de top
  3. Dezvolți competențe și perspective noi
  4. Participi la dezvoltarea celei mai importante companii din industria chimică din România.

Dacă vrei să ni te alături trimite-ne CV-ul pe adresa personal@chimcomplex.ro pentru pozitiile disponibile pe platforma de la Borzesti sau pe adresa personal@chimcomplex.com pentru pozitiile disponibile pe platforma de la Rm. Valcea.